HRM Services

Een onderneming is sterk afhankelijk van de mensen die er werken. Werknemers vormen het ‘bedrijfskapitaal’ en zijn vaak een belangrijke factor in het succes van een onderneming. Daarom ondersteunen wij onze relaties in hun HRM-taken en beschouwen wij werving en selectie van P&O-medewerkers als een van de belangrijkste activiteiten binnen Emplooi. In 2009 werd deze discipline nog eens versterkt door de overname van een gespecialiseerd HRM-bureau in Helmond.
Ons doel is tijdelijke of vaste krachten ter beschikking te stellen om het ‘bedrijfskapitaal’ van relaties te bewaken en verder te ontwikkelen. Dan gaat het om functies vanaf P&O-medewerker tot en met HRM-directeur.
Natuurlijk kunnen wij ook zorgen voor zeer specialistische HRM-deskundigen, bijvoorbeeld op het gebied van arbeidsvoorwaarden, opleidingen, management development of P&O projecten.

Onze HRM Services zijn:
• het werven en selecteren van P&O professionals voor vaste functies;
• het detacheren van P&O professionals voor tijdelijke functies;
• het leveren van interim P&O professionals;
• coaching, loopbaanbegeleiding en outplacement van, voor en door P&O'ers;
• het geven van advies op het totale terrein van personeelsbeleid en organisatie-ontwikkeling.

Wilt u meer weten over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen op het gebied van P&O recruitment? Neem dan contact op met Jan Verheijen, 0495 - 451045 of mail naar j.verheijen@emplooi.com.

     
  WMO Consulent m/v
Bekijk vacature
 
   
     
  Klantmanager werk m/v
Bekijk vacature
 
   
     
  Klantmanager inkomen m/v
Bekijk vacature
 
   
     
  Inkomensconsulent m/v
Bekijk vacature
 
   
                Disclaimer