Klantmanager werk m/v


 
Voor een gemeente in de regio Midden-Limburg zijn we op zoek naar een creatieve

Klantmanager werk m/v

Werkzaamheden
Als klantmanager ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van je klanten naar datgene wat binnen hun capaciteiten ligt. Ter begeleiding van de klant stel je een op maat gesneden trajectplan op. Je volgt het trajectplan op en daar waar nodig stel je dit bij. Je staat dicht bij de klant en bent creatief met het vinden van het juiste pad. Je vergroot de zelfredzaamheid en onafhankelijkheid van je klanten en beweegt ze naar werk gebruik makend van je integrale WWB kennis. Daarnaast leg je al je inspanningen vast en heb je regelmatig contact met collega’s van andere afdelingen in het kader van maatregelen e.d.

Profiel
Wij zoeken een klantmanager met minimaal een 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie (bij voorkeur Gemeente). Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt een goede kennis van de WWB-doelgroep. Tevens heb je ervaring met het doen van huisbezoeken. Ook heb je kennis van GWS re-integratie. Verder ben je proactief, resultaat- en klantgericht, accuraat en kun je goed overzicht bewaren ook in hectische situaties.

Ben je geïnteresseerd dan kun je je Curriculum Vitae voorzien van motivatie mailen naar Jan Verheijen: j.verheijen@emplooi.com
     
  WMO Consulent m/v
Bekijk vacature
 
   
     
  Klantmanager werk m/v
Bekijk vacature
 
   
     
  Klantmanager inkomen m/v
Bekijk vacature
 
   
     
  Inkomensconsulent m/v
Bekijk vacature
 
   
                Disclaimer