WMO Consulent m/v


 
Voor een gemeente in de regio Brabant zijn we op zoek naar een doortastende en ervaren

WMO Consulent m/v

Werkzaamheden
Als WMO consulent behandel je aanvragen en beoordeel je het recht op de aangevraagde zorg. Je verzorgt de intake, stelt een telefonische indicatie op en legt zo nodig een huisbezoek af. Je stelt zelfstandig indicaties en handelt aanvragen voor individuele WMO voorzieningen af. Je onderhoudt contacten met adviseurs, leveranciers, aannemers en derden over realisatie van oplossingen. Daarbij beoordeel je offertes en adviezen. Resultaten van de inspanningen leg je vast. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van rapportages en beschikkingen.

Profiel
Wij zoeken een WMO consulent met minimaal een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt kennis van het zorgstelsel, de WMO, AWBZ en overige relevante zekerheidswetgeving. Verder heb je een klant- en resultaatgerichte instelling en ben je communicatief sterk (zowel mondeling als schriftelijk). Ook beschik je over een invoelend vermogen en overtuigingskracht en werk je nauwkeurig.

Ben je geïnteresseerd dan kun je je Curriculum Vitae voorzien van motivatie mailen naar Jan Verheijen: j.verheijen@emplooi.com
     
  WMO Consulent m/v
Bekijk vacature
 
   
     
  Klantmanager werk m/v
Bekijk vacature
 
   
     
  Klantmanager inkomen m/v
Bekijk vacature
 
   
     
  Inkomensconsulent m/v
Bekijk vacature
 
   
                Disclaimer