Inkomensconsulent m/v


 
Voor een gemeente in de regio Limburg zijn we op zoek naar een

Inkomensconsulent m/v

Werkzaamheden
Als inkomensconsulent voer je de intakegesprekken en maak je een analyse van de hulpvraag. Je behandelt de aanvragen WWB, IOAW, LOAZ en onderzoekt het recht op een uitkering. Verder ben je verantwoordelijk voor je eigen caseload, waarbij je een sterk adviserende rol hebt naar zowel de potentieel WWB-gerechtigde als de Sociale Dienst. Daar waar nodig stel je rechtmatigheidsonderzoeken in, stel je rapportages en conceptbeschikkingen op.

Profiel
Wij zoeken een inkomensconsulent met recente werkervaring in een vergelijkbare functie binnen een gemeente. Je beschikt over een MBO+/HBO werk- en denkniveau en hebt een goede inhoudelijke kennis van de Sociale Wetgeving. Je beschikt over een hoge mate van fraude alertheid. Daarnaast dien je over goede communicatieve (zowel mondeling als schriftelijk) te beschikken en ben je sociaal vaardig. Ook kun je goed samenwerken en ben je accuraat. Verder ben je resultaat- en klantgericht.

Ben je geïnteresseerd dan kun je je Curriculum Vitae voorzien van motivatie mailen naar Jan Verheijen: j.verheijen@emplooi.com
     
  WMO Consulent m/v
Bekijk vacature
 
   
     
  Klantmanager werk m/v
Bekijk vacature
 
   
     
  Klantmanager inkomen m/v
Bekijk vacature
 
   
     
  Inkomensconsulent m/v
Bekijk vacature
 
   
                Disclaimer